nieuws

Corporatie laat werk aan wijk stilleggen

bouwbreed Premium

De renovatie van de Arn hemse Van Verschuerwijk is grotendeels stilgelegd. Opdrachtgever woningcorporatie Volkshuisvestiging Arnhem is niet tevreden over de aannemer die de werkzaamheden aan de 250 monumentale woningen uitvoert. Volgens de corporatie voldoet de aannemer niet aan de gestelde verwachtingen.

De renovatie van de Arn hemse Van Verschuerwijk is grotendeels stilgelegd. Opdrachtgever woningcorporatie Volkshuisvestiging Arnhem is niet tevreden over de aannemer die de werkzaamheden aan de 250 monumentale woningen uitvoert. Volgens de corporatie voldoet de aannemer niet aan de gestelde verwachtingen.
Het bedrijf herstelt zowel de buitenkant als de binnenkant van de panden. Maar de kwaliteit van de renovatie laat nogal wat te wensen over, stelt de corporatie. De opdrachtgever wil echter niet in details te treden wat er fout is gegaan om de contacten met de aannemer niet te schaden.
Volkshuisvestiging stelt nog vertrouwen te hebben in de verdere samenwerking met het bedrijf en denkt gezamenlijk uit de impasse te raken. De aannemer moet in juni met een nieuw plan van aanpak komen. Wordt dit alsnog goedgekeurd dan kunnen de werkzaamheden in oktober opnieuw van start gaan. De aannemer was niet bereid commentaar te geven.

Reageer op dit artikel