nieuws

Bouw Ciboga-terrein weer op stoom

bouwbreed

Op het voormalige circus-, boden- en gasfabriekterrein (Ciboga), een halve kilometer van de Groningse binnenstad, is het werk aan de parkeergarage weer in volle gang. Voordat de vloer gestort kan worden, gaan eerst meer dan duizend heipalen de grond in. Naast en boven de parkeergarage, die eind volgend jaar wordt opgeleverd, realiseren ING, Moes Bouwgroep en AM samen met de gemeente Groningen appartementen en grondgebonden woningen. Begin juni is de bouw van het 14 hectare grote Ciboga-terrein hervat. Vanwege fouten in de constructie en de fundering heeft het werk aan de parkeergarage vier jaar stilgelegen.

Op het voormalige circus-, boden- en gasfabriekterrein (Ciboga), een halve kilometer van de Groningse binnenstad, is het werk aan de parkeergarage weer in volle gang. Voordat de vloer gestort kan worden, gaan eerst meer dan duizend heipalen de grond in. Naast en boven de parkeergarage, die eind volgend jaar wordt opgeleverd, realiseren ING, Moes Bouwgroep en AM samen met de gemeente Groningen appartementen en grondgebonden woningen. Begin juni is de bouw van het 14 hectare grote Ciboga-terrein hervat. Vanwege fouten in de constructie en de fundering heeft het werk aan de parkeergarage vier jaar stilgelegen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels