nieuws

A mbtenaren in kraag pakken voor aanleg A4

bouwbreed

SHrS Minister Eurlings moet zijn ambtenaren in de kraag pakken om snel de aanleg van de A4 Midden-Delfland af te dwingen. Dat vindt voorzitter Bernard Wientjes van werkgeverskoepel VNO-NCW. “Roep de betrokken ambtenaren bij elkaar en zeg, die fout is gemaakt. Trek de vakanties in en binnen zes weken hebben jullie het probleem opgelost. Zo gaat het ook in het bedrijfsleven”. Over de bouw van de A4 wordt al meer dan vijftig jaar gesteggeld.

SHrS Minister Eurlings moet zijn ambtenaren in de kraag pakken om snel de aanleg van de A4 Midden-Delfland af te dwingen. Dat vindt voorzitter Bernard Wientjes van werkgeverskoepel VNO-NCW. “Roep de betrokken ambtenaren bij elkaar en zeg, die fout is gemaakt. Trek de vakanties in en binnen zes weken hebben jullie het probleem opgelost. Zo gaat het ook in het bedrijfsleven”. Over de bouw van de A4 wordt al meer dan vijftig jaar gesteggeld.

Reageer op dit artikel