nieuws

Werken aan veilig spoor

bouwbreed Premium

In Hilversum is een medewerker van bouwcombinatie Ballast Nedam/Nedrail/Imtech op enkele meters onder de ingang van het NS-station bezig met de funderingen van een fiets-, voetgangerstunnel. Aan beide zijden van het station wordt momenteel gewerkt waarna na het uitbreken van de betonnen fietskelder onder het station, met de beide uiteinden een verbinding wordt gemaakt. Met de tunnel die in opdracht van de gemeente, NS en ProRail wordt gebouwd, moet het langzaam verkeer in de toekomst veiliger het spoor passeren.

In Hilversum is een medewerker van bouwcombinatie Ballast Nedam/Nedrail/Imtech op enkele meters onder de ingang van het NS-station bezig met de funderingen van een fiets-, voetgangerstunnel. Aan beide zijden van het station wordt momenteel gewerkt waarna na het uitbreken van de betonnen fietskelder onder het station, met de beide uiteinden een verbinding wordt gemaakt. Met de tunnel die in opdracht van de gemeente, NS en ProRail wordt gebouwd, moet het langzaam verkeer in de toekomst veiliger het spoor passeren.
Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel