nieuws

Waterpark

bouwbreed

In Houten werken Poolse medewerkers aan nieuwe woningen van woningbouwproject Waterpark. Deze door Dura Vermeer en Trebbe Bouw gebouwde woonwijk gaat zich kenmerken door het gebruik van sloten en bruggetjes. Om na weken zonneschijn nu ongestoord door te werken in de regen heeft menig bouwvakker ondertussen zijn regenpak uit de kast gehaald, compleet met kaplaarzen.

In Houten werken Poolse medewerkers aan nieuwe woningen van woningbouwproject Waterpark. Deze door Dura Vermeer en Trebbe Bouw gebouwde woonwijk gaat zich kenmerken door het gebruik van sloten en bruggetjes. Om na weken zonneschijn nu ongestoord door te werken in de regen heeft menig bouwvakker ondertussen zijn regenpak uit de kast gehaald, compleet met kaplaarzen.
Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel