nieuws

Vos Groep verkoopt Geofox-Lexmond

bouwbreed Premium

Vos Groep heeft Geofox-Lexmond verkocht aan het vijfkoppige managementteam van het milieuadviesbureau. Dat heeft de Oldenzaalse aannemer gisteren bekendgemaakt. De verkoop komt niet als een verrassing. Vos maakte ruim een jaar geleden al bekend alleen met haar bouwactiviteiten verder te willen. Geofox-Lexmond telt 130 werknemers en heeft een omzet van 10 miljoen euro. Het adviesbureau heeft vestigingen in Oldenzaal, Bodegraven en Tilburg.

Vos Groep heeft Geofox-Lexmond verkocht aan het vijfkoppige managementteam van het milieuadviesbureau. Dat heeft de Oldenzaalse aannemer gisteren bekendgemaakt. De verkoop komt niet als een verrassing. Vos maakte ruim een jaar geleden al bekend alleen met haar bouwactiviteiten verder te willen. Geofox-Lexmond telt 130 werknemers en heeft een omzet van 10 miljoen euro. Het adviesbureau heeft vestigingen in Oldenzaal, Bodegraven en Tilburg.
Het management verwacht met de buy-out zijn “klanten nog beter van dienst te kunnen zijn”. Geofox-Lexmond is actief in de werkvelden bodem, water en milieu en houdt zich bezig met thema’s als klimaatverandering, ondergrondse planning, bodemdalin g en luchtkwaliteit.

Reageer op dit artikel