nieuws

Visie TU-studenten op bouwproces (1)

bouwbreed Premium

In het masterprogramma van de studie civiele techniek en geowetenschappen van de TU Delft verzorgt ir. Norbert van Doorn MBA (ProCap Projectmanagement) binnen de sectie Bouwprocessen van prof.dr.ir. Hennes de Ridder het college ‘Strategisch Projectmanagement’. Ter afsluiting van dit college hebben groepjes master-studenten een essay geschreven over hun visie op het bouwproces. Cobouw publiceert op de aanbestedingspagina een selectie ‘verfrissende’ essays in ingekorte vorm. Vandaag het eerste deel, waarin Sjors Bolleman, Nick Waterman en Rik de Schrijver over het nut van Europese regelgeving bij pps.

In het masterprogramma van de studie civiele techniek en geowetenschappen van de TU Delft verzorgt ir. Norbert van Doorn MBA (ProCap Projectmanagement) binnen de sectie Bouwprocessen van prof.dr.ir. Hennes de Ridder het college ‘Strategisch Projectmanagement’. Ter afsluiting van dit college hebben groepjes master-studenten een essay geschreven over hun visie op het bouwproces. Cobouw publiceert op de aanbestedingspagina een selectie ‘verfrissende’ essays in ingekorte vorm. Vandaag het eerste deel, waarin Sjors Bolleman, Nick Waterman en Rik de Schrijver over het nut van Europese regelgeving bij pps.

Reageer op dit artikel