nieuws

Trimble Juno-veldboek van Geometius past in borstzak

bouwbreed

De Trimble Juno ST Handheld is een nieuw veldboek op zakformaat van Geometius uit Alphen aan den Rijn. De fabrikant zegt met het apparaat tegemoet te komen aan de vraag van klanten die meerdere multifunctionele veldcomputers met een gps-ontvanger willen inzetten voor veldwerkzaamheden.

De draagbare dataverzamelaar past in een borstzak en ondersteunt de hele serie Trimble Mapping & GIS software. De basissoftware is Microsoft Windows Mobile 5.0. WLAN/Bluetooth zorgt voor een draadloze verbinding met kantoornetwerken, camera’s en mobiele telefoons. Internet, e-mail en andere gegevens kunnen eenvoudig worden ontvangen en verzonden. Met behulp van TrimPix-software zijn foto’s met een hoge resolutie vanaf de camera draadloos naar de Juno ST te sturen ter ondersteuning van de verzamelde GIS data.
Het veldboek weegt 133 gram en meet 10,9 x 6 x 1,9 centimeter.
Geometius houdt 7 juni een gebruikersdag. Dan wordt ook de Juno ST gedemonstreerd. Tevens is er de introductie van het nieuwste hydrografische meetsysteem Odom ES3 Multibeam. Aanmelden via www.geometius.nl/contact.php .

Reageer op dit artikel