nieuws

Straatkraan geeft kiosk leidingwater

bouwbreed Premium

De PUTkast van ingenieursbureau Ebatech uit Amsterdam verbergt een ondergrondse waterkraan. De roestvaststalen kast voldoet aan de geldende verkeersnormen volgens EN124 B125 en weerstaat een belasting van 12,5 ton.

De PUTkast van ingenieursbureau Ebatech uit Amsterdam verbergt een ondergrondse waterkraan. De roestvaststalen kast voldoet aan de geldende verkeersnormen volgens EN124 B125 en weerstaat een belasting van 12,5 ton.
Het bureau adviseert de kraan voor onder meer marktpleinen. Kooplieden krijgen via de put de beschikking over leidingwater, een rioolaansluiting is niet nodig. Het deksel sluit de put af na het aansluiten van de slang. De waterkraan zit in een luchtklok; de opgesloten lucht voorkomt dat grondwater in contact komt met de kraan.

Reageer op dit artikel