nieuws

Stanley geeft beitels nieuwe vormgeving

bouwbreed

SHrS Stanley heeft zijn steekbeitels vernieuwd. De Dynagrip Pro-serie heet voortaan FatMax. De beitel heeft een nieuwe vormgeving. De kling loopt voortaan door tot in de slagkop. Dit betekent volgens Stanley Works Benelux dat de handgreep 50 procent sterker is en afbreken haast onmogelijk wordt. De gewone Dynagrip beitel heeft nu ook een metalen slagkop die de beitel beschermt tegen de impact van hamerslagen.

SHrS Stanley heeft zijn steekbeitels vernieuwd. De Dynagrip Pro-serie heet voortaan FatMax. De beitel heeft een nieuwe vormgeving. De kling loopt voortaan door tot in de slagkop. Dit betekent volgens Stanley Works Benelux dat de handgreep 50 procent sterker is en afbreken haast onmogelijk wordt. De gewone Dynagrip beitel heeft nu ook een metalen slagkop die de beitel beschermt tegen de impact van hamerslagen.
Beide beiteltypen zijn gemaakt van hoogwaardig staal met scherpe zij- en snijkanten. Het ergonomische ontwerp van de lange handgreep zorgt voor een betere grip en controle. De soepele deklaag van urethaan zorgt ook voor meer gebruikscomfort. Precisiewerk en langdurige klussen zijn daarmee ook beter uit te voeren.

Reageer op dit artikel