nieuws

SafeZone weert brand en bestrijdt huismijt

bouwbreed

SafeZone is een coating die vrijwel elk product, materiaal en oppervlak brandvertragend maakt, aldus directeur André van Leijenhorst van ISS Integrated Facility Services. De praktijk leert dat het middel ook huismijt bestrijdt.

SafeZone is een coating die vrijwel elk product, materiaal en oppervlak brandvertragend maakt, aldus directeur André van Leijenhorst van ISS Integrated Facility Services. De praktijk leert dat het middel ook huismijt bestrijdt.
SafeZone is een reukloze vloeistof op waterbasis die geen vlekken of resten achterlaat en volgens Van Leijenhorst ook niet giftig is. Het wordt aangebracht door vernevelen op een absorberende ondergrond. SafeZone droogt en bindt zich aan de vezels van nagenoeg alle brandbare materialen waardoor het een brandvertragende barrière vormt. De schade bij brand blijft veelal beperkt tot een wat verschroeid oppervlak.
Iedereen kan het middel zelf aanbrengen, maar op verzoek kan ISS de brandvertrager ook aanbrengen.

Reageer op dit artikel