nieuws

Randbeveiliging

bouwbreed

In Utrecht brengen medewerkers van BAM Civiel Noordwest randbeveiliging aan op een groot betonnen dak van een nieuw parkeerdek voor vervoersbedrijf GVU. In het complex dat in opdracht van het Ontwikkelingsbedrijf Gemeente Utrecht door Ariëns & Schamp ontworpen is, was aanvankelijk ook een kantoorgebouw opgenomen. Vanwege aangescherpte milieueisen, die onder meer rekening houden met het tanken van lpg voor bussen op het terrein, is het GVU gedwongen verderop kantoorruimtes te huren. Terwijl in de toekomst de medewerkers hun auto’s boven op het dek kwijt kunnen, zullen de bussen onderin geparkeerd worden.

In Utrecht brengen medewerkers van BAM Civiel Noordwest randbeveiliging aan op een groot betonnen dak van een nieuw parkeerdek voor vervoersbedrijf GVU. In het complex dat in opdracht van het Ontwikkelingsbedrijf Gemeente Utrecht door Ariëns & Schamp ontworpen is, was aanvankelijk ook een kantoorgebouw opgenomen. Vanwege aangescherpte milieueisen, die onder meer rekening houden met het tanken van lpg voor bussen op het terrein, is het GVU gedwongen verderop kantoorruimtes te huren. Terwijl in de toekomst de medewerkers hun auto’s boven op het dek kwijt kunnen, zullen de bussen onderin geparkeerd worden.

Reageer op dit artikel