nieuws

Prestige Privé-lift loopt automatisch

bouwbreed Premium

SHrS De woonhuislift Prestige is er nu ook in een automatisch lopende uitvoering. Dat betekent dat bij deze Prestige Privé het bedieningscontact niet meer ingedrukt behoeft te blijven tijdens het transport. De Prestige Privé is een platformlift, waarbij liftput en dakopbouw niet nodig zijn. Schacht en cabine hebben automatisch schuivende deuren, zodat eventueel klemgevaar wordt voorkomen. De cabine is standaard bekleed met laminaat. Uitvoeringen met andere houtsoorten, roestvast staal en glas zijn mogelijk.

SHrS De woonhuislift Prestige is er nu ook in een automatisch lopende uitvoering. Dat betekent dat bij deze Prestige Privé het bedieningscontact niet meer ingedrukt behoeft te blijven tijdens het transport. De Prestige Privé is een platformlift, waarbij liftput en dakopbouw niet nodig zijn. Schacht en cabine hebben automatisch schuivende deuren, zodat eventueel klemgevaar wordt voorkomen. De cabine is standaard bekleed met laminaat. Uitvoeringen met andere houtsoorten, roestvast staal en glas zijn mogelijk.

Reageer op dit artikel