nieuws

Powerscreen Horizon voor Marijs Recycling

bouwbreed Premium

Marijs Recyclingtechniek uit Ommen heeft de eerste Powerscreen Horizon van Nederland in gebruik genomen. De 40 tons rupsmobiele zeefmachine doet zijn werk bij de Van Bentum Recycling Centrale op de Vondelingenplaat in Rotterdam.

Marijs Recyclingtechniek uit Ommen heeft de eerste Powerscreen Horizon van Nederland in gebruik genomen. De 40 tons rupsmobiele zeefmachine doet zijn werk bij de Van Bentum Recycling Centrale op de Vondelingenplaat in Rotterdam.
Op het 36 hectare grote terrein heeft Van Bentum een breekinstallatie voor de productie van granulaten, een asfaltcentrale voor de productie van warm asfalt en een thermische reinigingsinstallatie voor het reinigen van teerhoudend asfalt.
De steenbreker en de thermische reinigingsinstallatie behoren tot de grootste in hun soort. De laatste heeft een reinigingscapaciteit van 750.000 ton per jaar.
Voor het uitzeven van het gereinigde asfalt heeft de recyclingcentrale de Powerscreen Horizon rupsmobiele 3-deks zeefmachine aangeschaft.
Het is de grootste mobiele rupszeefinstallatie in Nederland en hij is uitgerust met een speciaal ontwikkelde zeefbox, met een zogenaamde ovale zeefbeweging waardoor de machine geschikt is voor het effi ciënt produceren van fracties met exacte maatvoering.

Reageer op dit artikel