nieuws

Overleg

bouwbreed Premium

In Nieuwegein overleggen medewerkers van aannemersbedrijf Van Hemert hoe ze de schuingezakte rioolput alsnog recht krijgen zonder dat de bouwput instort. Na plaatsing op enkele meters diepte, is de veilige damwand uit de grond getrokken maar bleek alsnog dat de put scheef lag en uitgegraven moest worden. De werkzaamheden in opdracht van de gemeente bestaan onder meer uit het vervangen en vernieuwen van oude putten en aanleg van nieuwe buizen.

In Nieuwegein overleggen medewerkers van aannemersbedrijf Van Hemert hoe ze de schuingezakte rioolput alsnog recht krijgen zonder dat de bouwput instort. Na plaatsing op enkele meters diepte, is de veilige damwand uit de grond getrokken maar bleek alsnog dat de put scheef lag en uitgegraven moest worden. De werkzaamheden in opdracht van de gemeente bestaan onder meer uit het vervangen en vernieuwen van oude putten en aanleg van nieuwe buizen.

Reageer op dit artikel