nieuws

Op de tast gelast

bouwbreed Premium

In opdracht van ProRail is Ballast Nedam/GTI in Dronten begonnen met de aanleg van de 750 meter lange tunnel onder het Drontermeer. De tunnel maakt onderdeel uit van de Hanzelijn, van Zwolle naar Lelystad die uiterlijk in december 2012 opgeleverd moet worden. Het Belgische bedrijf Disa Civil is hier bezig met het lassen van een damwand aan een pasplaat. Het lassen in de 12 meter diepe put gebeurd volledig op de tast. Op de kade blijven altijd twee man achter voor de controle en communicatie met de duiker. Het bedrijf voert verder onder andere nog controle, slibinspectie overige reparaties uit bij dit project .

In opdracht van ProRail is Ballast Nedam/GTI in Dronten begonnen met de aanleg van de 750 meter lange tunnel onder het Drontermeer. De tunnel maakt onderdeel uit van de Hanzelijn, van Zwolle naar Lelystad die uiterlijk in december 2012 opgeleverd moet worden. Het Belgische bedrijf Disa Civil is hier bezig met het lassen van een damwand aan een pasplaat. Het lassen in de 12 meter diepe put gebeurd volledig op de tast. Op de kade blijven altijd twee man achter voor de controle en communicatie met de duiker. Het bedrijf voert verder onder andere nog controle, slibinspectie overige reparaties uit bij dit project .

Reageer op dit artikel