nieuws

Omroepen tijd zonder stroom door graafwerk

bouwbreed Premium

Bij graafwerkzaamheden op het Media Park in Hilversum is gistermiddeag een 10-kilovoltkabel van Nuon geraakt waardoor verschillende omroepen zonder stroom kwamen te zitten. Via schakelingen was de stroomvoorziening binnen een uur hersteld, laat een woordvoerder van Media Park weten.

Bij graafwerkzaamheden op het Media Park in Hilversum is gistermiddeag een 10-kilovoltkabel van Nuon geraakt waardoor verschillende omroepen zonder stroom kwamen te zitten. Via schakelingen was de stroomvoorziening binnen een uur hersteld, laat een woordvoerder van Media Park weten.
De reparatie vandaag van de beschadigde verbinding heeft daardoor geen gevolgen meer voor de stroomvoorziening. De graafwerkzaamheden werden verricht voor een nieuw kantoorgebouw dat op het terrein verrijst.
Bij de NOS werden enkele computerservers uitgeschakeld waardoor de NOS-websites even uit de lucht zijn geweest, aldus de woordvoerder. RTL Nederland werd zwaarder getroffen: het hele bedrijf moest het stellen zonder elektriciteit.

Reageer op dit artikel