nieuws

Late reddingspogingbouwer Boers mislukt

bouwbreed

De directie van bouwbedrijf Boers uit Veenendaal heeft tot woensdagmiddag 16 mei verwoedde pogingen gedaan het bedrijf bij een koper onder te brengen. Een dag eerder had de huisbankier van de onderneming al besloten de betalingen stop te zetten.

De directie van bouwbedrijf Boers uit Veenendaal heeft tot woensdagmiddag 16 mei verwoedde pogingen gedaan het bedrijf bij een koper onder te brengen. Een dag eerder had de huisbankier van de onderneming al besloten de betalingen stop te zetten.
Met de mislukking van de onderhandelingen woensdag stond volgens de directie geen andere weg meer open dan het aanvragen van het faillissement. Boers leed in 2006 verlies en zou op termijn niet meer in staat zijn te voldoen aan zijn betalingsverplichtingen.

Reageer op dit artikel