nieuws

Kozijnen

bouwbreed

In Vinex-wijk Leidsche Rijn bij Utrecht proberen medewerkers van Heijmerink TBI Bouw een lading raamkozijnen veilig op een steiger te krijgen tijdens de bouw van zorgcomplex De Ingelanden. Het in opdracht van Stichting Axion Zorg & Wonen te IJsselstein gebouwde centrum gaat onder meer ruimte bieden aan groepswoningen voor psychogeriatrische bewoners, verpleegzorg, en dagopvang voor verstandelijk gehandicapten. Het gebouw is ontworpen door Wiegerinck Architecten uit Arnhem.

In Vinex-wijk Leidsche Rijn bij Utrecht proberen medewerkers van Heijmerink TBI Bouw een lading raamkozijnen veilig op een steiger te krijgen tijdens de bouw van zorgcomplex De Ingelanden. Het in opdracht van Stichting Axion Zorg & Wonen te IJsselstein gebouwde centrum gaat onder meer ruimte bieden aan groepswoningen voor psychogeriatrische bewoners, verpleegzorg, en dagopvang voor verstandelijk gehandicapten. Het gebouw is ontworpen door Wiegerinck Architecten uit Arnhem.
Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel