nieuws

Koolstofversterkt

bouwbreed

 In Dronten is een koolstofbrug geplaatst met een overspanning van 24 meter. Hij is bedoeld voor fietsers en voetgangers die zich tussen een nieuwbouwwijk en het centrum van Dronten verplaatsen. De brug is licht van gewicht, mede door de sandwichopbouw met een kern die bestaat uit een honingraatstructuur van koolstofversterkte hars. De brug is ontwikkeld door FibreCore en Haasnoot Bruggen.

 In Dronten is een koolstofbrug geplaatst met een overspanning van 24 meter. Hij is bedoeld voor fietsers en voetgangers die zich tussen een nieuwbouwwijk en het centrum van Dronten verplaatsen. De brug is licht van gewicht, mede door de sandwichopbouw met een kern die bestaat uit een honingraatstructuur van koolstofversterkte hars. De brug is ontwikkeld door FibreCore en Haasnoot Bruggen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels