nieuws

Elzent neemt opslagvan Van Tuyl over

bouwbreed

Elzent Vastgoed neemt voor 14 miljoen euro Van Tuyl Beheer in Gameren over. Voor het bedrag krijgt Elzent 18.500 vierkante meter aan koel- en vrieshuizen, 12.000 meter aan logistieke gebouwen en 12.000 meter aan ontdooifaciliteiten.

Elzent Vastgoed neemt voor 14 miljoen euro Van Tuyl Beheer in Gameren over. Voor het bedrag krijgt Elzent 18.500 vierkante meter aan koel- en vrieshuizen, 12.000 meter aan logistieke gebouwen en 12.000 meter aan ontdooifaciliteiten.
Op het 3,5 hectare grote vrij te bebouwen terrein dat in de transactie besloten is, zal Elzent logistieke ruimten ter grootte van 29.000 meter ontwikkelen. De uitbreiding vergt een investering van 15 miljoen euro.
De vennootschap Van Tuyl Coldstore gaat – onder de nieuwe naam A2 Logistics – zich richten op het beheer van het 9,5 hectare grote logistieke centrum in Gameren.

Reageer op dit artikel