nieuws

Bevroren grond

bouwbreed

In onderaanneming van Haverkort Voormolen bevriest Max Bogl de bodem voor het Centraal Station van Rotterdam. Het ijslichaam sluit de bouwkuip van diepwanden af, waarbinnen het ondergrondse metrostation wordt uitgebreid. Als de wand een dikte van 2,5 meter heeft, wordt begonnen met afgraven. De verwachting is dat over een jaar de vrieslansen weer uit kunnen. Op pagina 7: IJsmassa houdt water uit bouwput metrostation.

In onderaanneming van Haverkort Voormolen bevriest Max Bogl de bodem voor het Centraal Station van Rotterdam. Het ijslichaam sluit de bouwkuip van diepwanden af, waarbinnen het ondergrondse metrostation wordt uitgebreid. Als de wand een dikte van 2,5 meter heeft, wordt begonnen met afgraven. De verwachting is dat over een jaar de vrieslansen weer uit kunnen. Op pagina 7: IJsmassa houdt water uit bouwput metrostation.

Reageer op dit artikel