nieuws

Batenburg Beheer koopt Daelman Systems

bouwbreed Premium

Batenburg Beheer neemt de technische handelsonderneming Daelman Systems uit Waddinxveen over. Dat heeft het Rotterdamse concern laten weten. Daelman handelt in componenten en systemen op het gebied van energieopwekking, -transmissie en -distributie en het beveiligen en testen van elektrische installaties. Het bedrijf heeft een omzet van ongeveer 3 miljoen euro.

Batenburg Beheer neemt de technische handelsonderneming Daelman Systems uit Waddinxveen over. Dat heeft het Rotterdamse concern laten weten. Daelman handelt in componenten en systemen op het gebied van energieopwekking, -transmissie en -distributie en het beveiligen en testen van elektrische installaties. Het bedrijf heeft een omzet van ongeveer 3 miljoen euro.

Reageer op dit artikel