nieuws

Zuidas

bouwbreed

Aan de Amsterdamse Zuidas, het gebied ter weerszijden van de A10 Zuid worden in rap tempo kantoren en andere voorzieningen gebouwd. Een van de projecten is Mahler4, een zeer stedelijk gebied met voornamelijk kantoren voor het topsegment. Naast kantoren komen er 193 appartementen. De bouw begon is in het najaar van 2002 begonnen. Naar verwachting is het in 2010 helemaal klaar. Voor Nederlandse begrippen is de bebouwing dicht, te vergelijken met bijvoorbeeld de Potzdammerplatz in Berlijn.

Aan de Amsterdamse Zuidas, het gebied ter weerszijden van de A10 Zuid worden in rap tempo kantoren en andere voorzieningen gebouwd. Een van de projecten is Mahler4, een zeer stedelijk gebied met voornamelijk kantoren voor het topsegment. Naast kantoren komen er 193 appartementen. De bouw begon is in het najaar van 2002 begonnen. Naar verwachting is het in 2010 helemaal klaar. Voor Nederlandse begrippen is de bebouwing dicht, te vergelijken met bijvoorbeeld de Potzdammerplatz in Berlijn.
Foto: Your Captain

Reageer op dit artikel