nieuws

Veka-kozijn

bouwbreed Premium

Wie precies wil weten welke besparende effecten de Veka Topline NL kozijnprofielen in combinatie met isolerende beglazing hebben, kan op www.vekakozijn.nl terecht. Volgens Veka hebben de Topline NL kozijnprofielen een isolatiewaarde van 1,4. Onderaan de startpagina staat de link Informatie voor opdrachtgevers. Onder Energieadviseur kan vervolgens worden doorgeklikt naar een rekenprogramma, dat precies toont welke voordelen (milieu en financieel) zijn te behalen. Ook is een vergelijking te maken met profielen van andere materialen.

Wie precies wil weten welke besparende effecten de Veka Topline NL kozijnprofielen in combinatie met isolerende beglazing hebben, kan op www.vekakozijn.nl terecht. Volgens Veka hebben de Topline NL kozijnprofielen een isolatiewaarde van 1,4. Onderaan de startpagina staat de link Informatie voor opdrachtgevers. Onder Energieadviseur kan vervolgens worden doorgeklikt naar een rekenprogramma, dat precies toont welke voordelen (milieu en financieel) zijn te behalen. Ook is een vergelijking te maken met profielen van andere materialen.

Reageer op dit artikel