nieuws

Veilig talud

bouwbreed

Appie Otterloo en Jouke van Dijk van aannemingsbedrijf Joost Visser maken een nieuw talud langs de toegangsweg naar museum Belvédère in Oranjewoud. De eerste winterstorm van 2007 sloeg het steile talud voor een deel weg. Weliswaar paste dat talud in de stijl van het landgoed rondom museum Belvédère, maar de gemeente heeft gekozen voor veiligheid.

Appie Otterloo en Jouke van Dijk van aannemingsbedrijf Joost Visser maken een nieuw talud langs de toegangsweg naar museum Belvédère in Oranjewoud. De eerste winterstorm van 2007 sloeg het steile talud voor een deel weg. Weliswaar paste dat talud in de stijl van het landgoed rondom museum Belvédère, maar de gemeente heeft gekozen voor veiligheid.

Appie Otterloo en Jouke van Dijk van aannemingsbedrijf Joost Visser maken een nieuw talud langs de toegangsweg naar museum Belvédère in Oranjewoud. De eerste winterstorm van 2007 sloeg het steile talud voor een deel weg. Weliswaar paste dat talud in de stijl van het landgoed rondom museum Belvédère, maar de gemeente heeft gekozen voor veiligheid.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels