nieuws

Vacaturesite ook voor stagiairs en voor afstudeerders in technische sector

bouwbreed Premium

Op internetvacaturebank JobTec.nl kunnen bedrijven nu ook kosteloos werkplekken voor stagiairs en afstudeerders van technische opleidingen aanbieden. Net als bij de reguliere vacaturebank van JobTec gaat het bij deze stagebank om posities op mbo, hbo en universitair niveau. JobTec.nl richt zich op bedrijven in de gehele technische sector. De aanbieder van vacatures wil bedrijven de mogelijkheid bieden meer inzicht te krijgen in het potentieel op de steeds krapper wordende arbeidsmarkt.

Op internetvacaturebank JobTec.nl kunnen bedrijven nu ook kosteloos werkplekken voor stagiairs en afstudeerders van technische opleidingen aanbieden. Net als bij de reguliere vacaturebank van JobTec gaat het bij deze stagebank om posities op mbo, hbo en universitair niveau. JobTec.nl richt zich op bedrijven in de gehele technische sector. De aanbieder van vacatures wil bedrijven de mogelijkheid bieden meer inzicht te krijgen in het potentieel op de steeds krapper wordende arbeidsmarkt.
Behalve wervingscampagnes zijn volgens JobTec stage- en afstudeerplekken een goede manier om mensen in een vroeg stadium aan een bedrijf te binden. Voor meer informatie: www,jobtec.nl

Reageer op dit artikel