nieuws

Turnhal

bouwbreed Premium

In Den Bosch zijn medewerkers van uitvoerder Hoedemakers begonnen met de opbouw van de turnhal Flik Flak. Volgens de opdrachtgever stichting Flik Flak wordt het complex met een oppervlakte van bijna 10.000 vierkante meter het grootste gymnastische centrum ter wereld. Het door LT Architecten ontworpen gebouw gaat eruit zien als een grote blokkendoos waarin vier etages ruimte gaan bieden aan ruim tien verschillende trainingshallen, enkele dansstudios en een theaterspelzaal. Flik-Flak is de grootste jeugdsportclub van Brabant.

In Den Bosch zijn medewerkers van uitvoerder Hoedemakers begonnen met de opbouw van de turnhal Flik Flak. Volgens de opdrachtgever stichting Flik Flak wordt het complex met een oppervlakte van bijna 10.000 vierkante meter het grootste gymnastische centrum ter wereld. Het door LT Architecten ontworpen gebouw gaat eruit zien als een grote blokkendoos waarin vier etages ruimte gaan bieden aan ruim tien verschillende trainingshallen, enkele dansstudios en een theaterspelzaal. Flik-Flak is de grootste jeugdsportclub van Brabant.
Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel