nieuws

‘Spitsstrook A2 Limburg nog dit jaar aanleggen’

bouwbreed

De twee Limburgse Kamers van Koophandel willen dat de geplande spitsstrook op de A2 tussen Maasbracht en Kerensheide nog dit jaar wordt aangelegd. In januari 2008 is de A73-Zuid klaar en komt die bij Maasbracht op de A2 uit. Dan moet ook de spitsstroken klaar zijn, schrijven de Kamers.

De twee Limburgse Kamers van Koophandel willen dat de geplande spitsstrook op de A2 tussen Maasbracht en Kerensheide nog dit jaar wordt aangelegd. In januari 2008 is de A73-Zuid klaar en komt die bij Maasbracht op de A2 uit. Dan moet ook de spitsstroken klaar zijn, schrijven de Kamers.
Volgens de planning is de spitsstrook in zuidelijke richting medio 2008 klaar. Dat is te laat, dan staat het verkeer vast, vrezen de Kamers. Bovendien willen zij ook een spitsstrook in noordelijke richting.

Reageer op dit artikel