nieuws

Renovatie centrum Rottevalle uitgesteld

bouwbreed Premium

Twee bouwbedrijven die het dorpscentrum van Rottevalle zouden renoveren, zijn naar de rechter gestapt. Zij vinden dat de gemeente Smallingerland het werk onterecht aan een ander bedrijf heeft gegeven, terwijl zij een minder hoge prijs vroegen. De gemeente zegt dat de twee zich niet aan de richtlijnen van aanbesteding hielden. Het betreft onder meer riolering van het dorpscentrum. Als de gemeente gelijk krijgt, kan het werkzaam in juni alsnog beginnen.

Twee bouwbedrijven die het dorpscentrum van Rottevalle zouden renoveren, zijn naar de rechter gestapt. Zij vinden dat de gemeente Smallingerland het werk onterecht aan een ander bedrijf heeft gegeven, terwijl zij een minder hoge prijs vroegen. De gemeente zegt dat de twee zich niet aan de richtlijnen van aanbesteding hielden. Het betreft onder meer riolering van het dorpscentrum. Als de gemeente gelijk krijgt, kan het werkzaam in juni alsnog beginnen.

Reageer op dit artikel