nieuws

ProRail stort zich in strijd om concepten

bouwbreed Premium

Bedenk een aanpak waardoor reizigers minder hinder ervaren van werkzaamheden aan het spoor. ProRail nodigt studenten en professionals tot en met 30 jaar uit voor een creatief antwoord op deze vraag via het nieuwe medium Battle of Concepts.

Dit is een interactief platform waar grote ondernemingen en hogere onderwijsinstellingen vraagstukken uit het bedrijfsleven en bij de overheid kunnen voorleggen aan jonge hoogopgeleiden. Naast ProRail doen ook Fortis, Eneco, Nationale Nederlanden en Heerema mee aan deze strijd om concepten.
Een aantal universiteiten en hogescholen neemt de vraagstukken op in hun colleges. Door deel te nemen aan de Battle of Concepts hoopt ProRail creatieve oplossingen en innovatieve ideeën binnen te halen, die een aanvulling zijn op de eigen maatregelen van het bedrijf om overlast van werkzaamheden voor de reiziger te beperken.
Ook ziet het bedrijf de wedstrijd als middel om dichter bij studenten en jonge professionals te komen en zich te presenteren als potentiële werkgever voor hoogopgeleiden. Deelnemen aan de Battle of Concepts kan tot half mei via www.battleofconcepts.nl. De beste twintig concepten krijgen een geldbedrag en punten voor de algemene ranglijst.

Reageer op dit artikel