nieuws

Panalpina vestigt zich in nieuwbouw Schiphol

bouwbreed

Logistiek dienstverlener Panalpina laat een nieuw vrachtgebouw neerzetten op Schiphol. Hierover hebben Ad Mast, algemeen directeur van Schiphol Real Estate en Charles van der Steene, Managing Director van Panalpina overeenstemming bereikt. Het nieuwe vrachtgebouw wordt gebouwd bij het vrachtplatform en krijgt een loods van 10.000 vierkante meter en 2.000 vierkante meter kantoorruimte.

Logistiek dienstverlener Panalpina laat een nieuw vrachtgebouw neerzetten op Schiphol. Hierover hebben Ad Mast, algemeen directeur van Schiphol Real Estate en Charles van der Steene, Managing Director van Panalpina overeenstemming bereikt. Het nieuwe vrachtgebouw wordt gebouwd bij het vrachtplatform en krijgt een loods van 10.000 vierkante meter en 2.000 vierkante meter kantoorruimte.
Voor Panalpina betekent de nieuwe huisvesting dat de luchthaven Schiphol zijn vierde belangrijke Europese vrachthub wordt. Schiphol verwacht dat het vrachtvolume sterk zal toenemen door de uitbreiding van de activiteiten van Panal­pina. Het nieuwe gebouw wordt ontworpen door Rene van Zuuk Architecten uit Amsterdam. De bouw zal in de tweede helft van 2007 starten. Naar verwachting wordt het nieuwe vrachtgebouw in de tweede helft van 2008 opgeleverd.

Reageer op dit artikel