nieuws

Overeenkomst op komst voor Bavelse Berg

bouwbreed

Grontmij Nederland, Maver Holding en de gemeente Breda tekenen zeer binnenkort de definitieve samenwerkingsovereenkomst over het project Bavelse Berg. Een datum is nog niet bekend, maar het is alleen een kwestie van agenda’s afstemmen, verzekert een gemeentewoordvoerster.

Grontmij Nederland, Maver Holding en de gemeente Breda tekenen zeer binnenkort de definitieve samenwerkingsovereenkomst over het project Bavelse Berg. Een datum is nog niet bekend, maar het is alleen een kwestie van agenda’s afstemmen, verzekert een gemeentewoordvoerster.
De overeenkomst liet lang op zich wachten, maar Grontmij verklaarde eerder deze maand al dat uitstel zeker geen afstel betekent. In de overeenkomst verplichten de partijen zich om een voorlopig en definitief ontwerp op te stellen en om de bestemmingsplanprocedure te doorlopen.
Bavelse Berg wordt een evenementencomplex op de voormalige vuilstortplaats tussen Bavel en Dorst met daarbij ook sport- en recreatievoorzieningen, winkels en horeca.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels