nieuws

Nieuw viaduct Wolput

bouwbreed Premium

Langs de A59 werken medewerkers van Dura Vermeer op ambachtelijke wijze met een emmertje aan een nieuwe betonnen fundering voor viaduct Wolput. In opdracht van Rijkswaterstaat zijn vorig jaar de oude viaducten gesloopt om plaats te maken voor nieuwe die ook nieuwe op- en afritten krijgen. Voor een betere ontsluiting op het lokale wegennet wordt gelijktijdig een rotonde gebouwd.

Langs de A59 werken medewerkers van Dura Vermeer op ambachtelijke wijze met een emmertje aan een nieuwe betonnen fundering voor viaduct Wolput. In opdracht van Rijkswaterstaat zijn vorig jaar de oude viaducten gesloopt om plaats te maken voor nieuwe die ook nieuwe op- en afritten krijgen. Voor een betere ontsluiting op het lokale wegennet wordt gelijktijdig een rotonde gebouwd.
Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel