nieuws

Kiwa-certificaat voor Dura Vermeer

bouwbreed

Dura Vermeer Asset Management heeft een Kiwa-certificaat behaald. Het is de eerste keer dat een Nederlands bedrijf het volledig onderhoud en langdurig beheer van infrastructurele werken heeft gecertificeerd. “Voor opdrachtgevers die terugtreden naar hun kerntaken wil Dura Vermeer Asset Management een trouwe en betrouwbare partner zijn waarvan zij weten dat de activiteiten die worden afgestoten goed beheerd en verzorgd worden”, aldus legt Hans de Jonge, adjunct-directeur van Dura Vermeer Asset Management, het belang van de certificering uit.

Dura Vermeer Asset Management heeft een Kiwa-certificaat behaald. Het is de eerste keer dat een Nederlands bedrijf het volledig onderhoud en langdurig beheer van infrastructurele werken heeft gecertificeerd. “Voor opdrachtgevers die terugtreden naar hun kerntaken wil Dura Vermeer Asset Management een trouwe en betrouwbare partner zijn waarvan zij weten dat de activiteiten die worden afgestoten goed beheerd en verzorgd worden”, aldus legt Hans de Jonge, adjunct-directeur van Dura Vermeer Asset Management, het belang van de certificering uit.

Reageer op dit artikel