nieuws

Katendrecht

bouwbreed

Katendrecht

In de Rotterdamse wijk Katendrecht bouwt aannemingsbedrijf Gebr. Verschoor 98 woningen voor het project Laankwartier. In opdracht van De Nieuwe Unie ontwierp Claus en Kaan Architecten diverse eengezinswoningen, appartementen en stadswoningen waarvan karakter en stijl aansluiten bij de negentiende-eeuwse bebouwing van deze oude havenwijk. Het project Laankwartier is onderdeel van een grootschalige stedenbouwkundig plan om de wijk Katendrecht nieuw leven in te blazen..

In de Rotterdamse wijk Katendrecht bouwt aannemingsbedrijf Gebr. Verschoor 98 woningen voor het project Laankwartier. In opdracht van De Nieuwe Unie ontwierp Claus en Kaan Architecten diverse eengezinswoningen, appartementen en stadswoningen waarvan karakter en stijl aansluiten bij de negentiende-eeuwse bebouwing van deze oude havenwijk. Het project Laankwartier is onderdeel van een grootschalige stedenbouwkundig plan om de wijk Katendrecht nieuw leven in te blazen..

Reageer op dit artikel