nieuws

Grundfos

bouwbreed

De eenvoudige manier naar de perfecte oplossing, zo noemt Grundfos de technische documentatie die de fabrikant als WebCAPS aanbiedt. Via www.grundfos.nl verspreidt Grundfos onder meer CAD-tekeningen en specificaties van zijn producten. WebCAPS helpt ook een nieuwe pomp zoeken voor een bepaalde toepassing en een vervangende pomp van elk merk.

De eenvoudige manier naar de perfecte oplossing, zo noemt Grundfos de technische documentatie die de fabrikant als WebCAPS aanbiedt. Via www.grundfos.nl verspreidt Grundfos onder meer CAD-tekeningen en specificaties van zijn producten. WebCAPS helpt ook een nieuwe pomp zoeken voor een bepaalde toepassing en een vervangende pomp van elk merk.
Met behulp van instructiefilms leert Grundfos de installateur pompen installeren, monteren en repareren.

Reageer op dit artikel