nieuws

Geluidsscherm met reliëf

bouwbreed Premium

Van het eerste deel van een gloednieuw soort geluidsscherm meet een werknemer van Romein Beton in Dodewaard de juiste waarden. In opdracht van de aannemerscombinatie InfrA2, worden bij Romein 2500 schermen met een vogelreliëf vervaardigd voor een bijzondere geluidswal langs de A2 bij Den Bosch. De miljoenenorder zorgt bij Romein voor ruim twee jaar werk. De artistieke schermen vol met vogels zijn bedacht door UN studio Van Berkel & Bos. Het reliëf verloopt, waardoor een bijzonder schaduwwerking ontstaat.

Van het eerste deel van een gloednieuw soort geluidsscherm meet een werknemer van Romein Beton in Dodewaard de juiste waarden. In opdracht van de aannemerscombinatie InfrA2, worden bij Romein 2500 schermen met een vogelreliëf vervaardigd voor een bijzondere geluidswal langs de A2 bij Den Bosch. De miljoenenorder zorgt bij Romein voor ruim twee jaar werk. De artistieke schermen vol met vogels zijn bedacht door UN studio Van Berkel & Bos. Het reliëf verloopt, waardoor een bijzonder schaduwwerking ontstaat.
Foto: VidiPhoto

Reageer op dit artikel