nieuws

Familiebedrijf Crepa in handen van Peinemann

bouwbreed Premium

Kraanverhuurder Peinemann uit Hoogvliet neemt de Rijswijkse aanbieder van heftrucks Crepa over. Peinemann had al belangen in familiebedrijf Crepa. Door de verkoop van een deel van de aandelen van directeur Dick Morsink verkreeg Peinemann per 2 april de meerderheid. Begin volgend jaar komt Crepa volledig in handen van Peinemann. Operationeel directeur Ad Kornet volgt per 1 januari Morsink op als directeur. Na de jaarwisseling richt de oud-directeur zich op de commerciële activiteiten van Peinemann. De transactie is mede ingegeven door het ontbreken van een passende opvolger voor directeur/eigenaar Morsink.

Kraanverhuurder Peinemann uit Hoogvliet neemt de Rijswijkse aanbieder van heftrucks Crepa over. Peinemann had al belangen in familiebedrijf Crepa. Door de verkoop van een deel van de aandelen van directeur Dick Morsink verkreeg Peinemann per 2 april de meerderheid. Begin volgend jaar komt Crepa volledig in handen van Peinemann. Operationeel directeur Ad Kornet volgt per 1 januari Morsink op als directeur. Na de jaarwisseling richt de oud-directeur zich op de commerciële activiteiten van Peinemann. De transactie is mede ingegeven door het ontbreken van een passende opvolger voor directeur/eigenaar Morsink.

Reageer op dit artikel