nieuws

Facelift

bouwbreed

Het centrum van Roosendaal krijgt een grondige facelift. Zo zal de Nieuwe Markt na de opknapbeurt een heel ander aanzien bieden met bankjes, bomen en een paviljoen met horeca. Auto’s worden dan geweerd, bezoekers kunnen straks onder de Nieuwe Markt parkeren. Zover is het nog niet, want bouwcombinatie Strukton/Rasenberg is druk bezig met de bouw van die tweelaagse parkeergarage met ruimte voor 520 auto’s. Aan het einde van dit jaar moet de parkeergarage klaar zijn. In het voorjaar van 2008 is de gehele opknapbeurt van de Nieuwe Markt afgerond.

Het centrum van Roosendaal krijgt een grondige facelift. Zo zal de Nieuwe Markt na de opknapbeurt een heel ander aanzien bieden met bankjes, bomen en een paviljoen met horeca. Auto’s worden dan geweerd, bezoekers kunnen straks onder de Nieuwe Markt parkeren. Zover is het nog niet, want bouwcombinatie Strukton/Rasenberg is druk bezig met de bouw van die tweelaagse parkeergarage met ruimte voor 520 auto’s. Aan het einde van dit jaar moet de parkeergarage klaar zijn. In het voorjaar van 2008 is de gehele opknapbeurt van de Nieuwe Markt afgerond.

Reageer op dit artikel