nieuws

DRM registreert verbruik elektriciteit

bouwbreed

Voor bungalowparken, op campings en in jachthavens adviseert Jacs Koopman uit Wijk bij Duurstede de nieuwe elektronische kilowattuurmeter van DMMetering. Deze DRM 75RR registreert het elektraverbruik van verschillende gebruikers over wisselende perioden. Twee registers geven de verbruikcijfers weer. De enkelfase-verbruiksmeter werkt als een dag/totaal-kilometerteller in de auto. Het dagteller-register stelt de afgenomen hoeveelheid stroom per gebruiker per tijdseenheid vast; het tweede telwerk geeft het totaalverbruik weer. Begin- en eindstanden hoeven niet telkens te worden genoteerd. Bij aanvang staat de dagteller op nul. Een pulssignaal bestuurt andere (registratie)apparatuur.

Voor bungalowparken, op campings en in jachthavens adviseert Jacs Koopman uit Wijk bij Duurstede de nieuwe elektronische kilowattuurmeter van DMMetering. Deze DRM 75RR registreert het elektraverbruik van verschillende gebruikers over wisselende perioden. Twee registers geven de verbruikcijfers weer. De enkelfase-verbruiksmeter werkt als een dag/totaal-kilometerteller in de auto. Het dagteller-register stelt de afgenomen hoeveelheid stroom per gebruiker per tijdseenheid vast; het tweede telwerk geeft het totaalverbruik weer. Begin- en eindstanden hoeven niet telkens te worden genoteerd. Bij aanvang staat de dagteller op nul. Een pulssignaal bestuurt andere (registratie)apparatuur.

Reageer op dit artikel