nieuws

Dobberende huizen in haven Wessem Limburg

bouwbreed

In de haven van het Limburgse Wessem dobberen op termijn 350 varende recreatiewoningen. Volgend jaar al kunnen de eerste van deze varende woningen worden afgemeerd in de jachthaven, verwacht de directie van watersportcentrum De Koeweide.

In de haven van het Limburgse Wessem dobberen op termijn 350 varende recreatiewoningen. Volgend jaar al kunnen de eerste van deze varende woningen worden afgemeerd in de jachthaven, verwacht de directie van watersportcentrum De Koeweide.
Toch schuilt er nog een addertje onder het gras. Het centrum wil dat de erfpacht voor de haven wordt verlengd van 50 naar 75 jaar om het plan van de varende woningen haalbaar te maken.
De gemeenteraad buigt zich de komende weken over de plannen.

Reageer op dit artikel