nieuws

De Visser onderdak bij Bouwgroep Moonen

bouwbreed Premium

Bouwgroep Moonen ziet binnen enkele jaren zijn omzet stijgen van 55 miljoen naar 65 miljoen euro. Het Brabantse bedrijf verwacht vooral meer geld te kunnen verdienen in de sector renovatie en onderhoud.

Om zijn positie in de onderhoudsmarkt te verstevigen is Moonen samenwerking aangegaan met De Visser uit Schijndel. Moonen werd per 1 april voor de helft eigenaar van het bedrijf. Dankzij de komst van De Visser stijgt de personele sterkte van Moonen met 25 tot 165 medewerkers. Naast Den Bosch en Schijndel heeft Moonen ook een vestiging in Breda. Volgens directeur Sander Martens van Moonen pakt de samenwerking met De Visser voor beide bedrijven goed uit. Enerzijds krijgt Moonen een steviger voet aan de grond in de onderhoudsmarkt. Aan de andere kant neemt de groeipotentie van De Visser toe. De directie van het bedrijf met de nieuwe naam De Visser Bouw en Onderhoud wordt als vanouds gevoerd door Jaap de Visser.

Reageer op dit artikel