nieuws

Datacenter klus voor Volker Wessels en Homij

bouwbreed Premium

Volker Wessels Telecom en Homij Technische Installaties gaan het nieuwe datacenter in de Eemshaven van Groningen inrichten. Opdrachtgever TCN Property Projects heeft het werk na een intensief onderhandelingstraject gegund aan de twee dochters van Volker Wessels. Met een datavloer van zo’n 10.500 vierkante meter moet het datacenter het grootste worden van Nederland. De kosten voor de bouw en inrichting bedragen ongeveer 135 miljoen euro. Eind dit jaar moet het datacenter worden opgeleverd.

Volker Wessels Telecom en Homij Technische Installaties gaan het nieuwe datacenter in de Eemshaven van Groningen inrichten. Opdrachtgever TCN Property Projects heeft het werk na een intensief onderhandelingstraject gegund aan de twee dochters van Volker Wessels. Met een datavloer van zo’n 10.500 vierkante meter moet het datacenter het grootste worden van Nederland. De kosten voor de bouw en inrichting bedragen ongeveer 135 miljoen euro. Eind dit jaar moet het datacenter worden opgeleverd.

Reageer op dit artikel