nieuws

CBS-kantoor

bouwbreed

Vanaf de snelweg is het niet te missen: kantoorgebouw Double U, het nieuwe onderkomen van het Centraal Bureau voor de Statistiek aan de Zoetermeerse Rijweg in Leidschenveen. De naam van het complex verwijst naar de twee blokken waaruit het bestaat, beide ontworpen in de opvallend rode tinten. Aannemers Heijmans en Trebbe Bouw hebben van het eerste gebouw de dakvloer inmiddels gereed, van het tweede gebouw de vloer van de eerste verdieping. In december moet het complex, dat 30.000 vierkante meter telt, worden opgeleverd.

Vanaf de snelweg is het niet te missen: kantoorgebouw Double U, het nieuwe onderkomen van het Centraal Bureau voor de Statistiek aan de Zoetermeerse Rijweg in Leidschenveen. De naam van het complex verwijst naar de twee blokken waaruit het bestaat, beide ontworpen in de opvallend rode tinten. Aannemers Heijmans en Trebbe Bouw hebben van het eerste gebouw de dakvloer inmiddels gereed, van het tweede gebouw de vloer van de eerste verdieping. In december moet het complex, dat 30.000 vierkante meter telt, worden opgeleverd.
Foto: Peter van Mulken

Reageer op dit artikel