nieuws

Brancheorganisatie Hibin samen met Sakol

bouwbreed Premium

Koninklijke Hibin, de brancheorganisatie voor de bouwmaterialenhandel, is uitgebreid met Sakol. de inkoopvereniging voor de hout- en bouwbranche. Alle acht leden van Sakol zijn nu ook aangesloten bij Hibin. Dit past bij de toenemende brancheverbreding in de hout- en bouwmaterialenbranche, zo stelt de brancheorganisatie.

Koninklijke Hibin, de brancheorganisatie voor de bouwmaterialenhandel, is uitgebreid met Sakol. de inkoopvereniging voor de hout- en bouwbranche. Alle acht leden van Sakol zijn nu ook aangesloten bij Hibin. Dit past bij de toenemende brancheverbreding in de hout- en bouwmaterialenbranche, zo stelt de brancheorganisatie.
Sakol bestaat 25 jaar. “Aansluiting bij Hibin is voor Sakol en de leden een logische stap in de verdere ontwikkeling van ruwe bouwmaterialen”, zegt woordvoerder Wilfred Fijnvandraat. Hij verwacht dat de regionale groothandelaren in hout en plaatmaterialen zich ontwikkelen tot complete toeleveranciers voor de bouw.

Reageer op dit artikel