nieuws

Blauwe weg

bouwbreed

Blauwe weg

Werknemers van Viamark uit Emmen zijn deze week bezig met het blauw spuiten van het wegdek van het Moleneind in Drachten. In het kilometerlange blauwe dek spuiten ze de tekst ‘Water is leven’. Het 75.000 euro kostende project is een idee van kunstenaar Henk Hofstra. Over enige jaren maakt de weg in het Moleneind weer plaats voor de vaart die eind jaren zestig werd gedempt. Onderdeel van dit Drachtstervaart-project is ook de bouw van 800 woningen in het Drachtstervaartplan. Een groot deel van de huizen is al klaar..

Werknemers van Viamark uit Emmen zijn deze week bezig met het blauw spuiten van het wegdek van het Moleneind in Drachten. In het kilometerlange blauwe dek spuiten ze de tekst ‘Water is leven’. Het 75.000 euro kostende project is een idee van kunstenaar Henk Hofstra. Over enige jaren maakt de weg in het Moleneind weer plaats voor de vaart die eind jaren zestig werd gedempt. Onderdeel van dit Drachtstervaart-project is ook de bouw van 800 woningen in het Drachtstervaartplan. Een groot deel van de huizen is al klaar..

Reageer op dit artikel