nieuws

Appartementen inzet van ruzie Roosendaal

bouwbreed Premium

Moeskops’ Bouwbedrijf laat via pamfletten op ramen van een aantal appartementen in aanbouw in Roosendaal weten het retentierecht uit te oefenen. Het gaat om de parkappartementen in de nieuwe woonwijk Ligapark. In totaal bouwt Moeskops er 75. Acht daarvan zijn nog niet verkocht. Retentierecht is het recht van een schuldeiser om een zaak die hij van de eigenaar heeft niet terug te geven zolang de eigenaar zijn schuld niet heeft betaald. Projectontwikkelaar Strabag wil niet ingaan op de inhoud van het conflict maar zegt bezig te zijn in het belang van de koper alles goed af te wikkelen. Moeskops was niet bereikbaar.

Moeskops’ Bouwbedrijf laat via pamfletten op ramen van een aantal appartementen in aanbouw in Roosendaal weten het retentierecht uit te oefenen. Het gaat om de parkappartementen in de nieuwe woonwijk Ligapark. In totaal bouwt Moeskops er 75. Acht daarvan zijn nog niet verkocht. Retentierecht is het recht van een schuldeiser om een zaak die hij van de eigenaar heeft niet terug te geven zolang de eigenaar zijn schuld niet heeft betaald. Projectontwikkelaar Strabag wil niet ingaan op de inhoud van het conflict maar zegt bezig te zijn in het belang van de koper alles goed af te wikkelen. Moeskops was niet bereikbaar.

Reageer op dit artikel