nieuws

Airdor-luchtgordijn verwarmt ruimte

bouwbreed Premium

SPC noemt zijn jongste product een combinatie van een industrieel luchtgordijn en een ruimteverwarming. Deze Airdor AXI Combi Air Curtain bepaalt zelf wanneer het luchtgordijn uit en de ruimteverwarming aan moet en omgekeerd.

SPC noemt zijn jongste product een combinatie van een industrieel luchtgordijn en een ruimteverwarming. Deze Airdor AXI Combi Air Curtain bepaalt zelf wanneer het luchtgordijn uit en de ruimteverwarming aan moet en omgekeerd.
De ruimteverwarming gaat pas aan wanneer alle deuren dicht zijn. In de berekening van de fabrikant uit het Britse Leicester beperkt de combinatie het energieverlies met ruim 80 procent en vermindert zij temperatuurschommelingen. Het toestel kan tot 6 meter hoog worden gemonteerd.

Reageer op dit artikel