nieuws

Adieu Waalbrug

bouwbreed

Het eerste brugdeel van de oude Waalbrug bij Zaltbommel is vrijdag met succes naar beneden gehesen. Dit luidde de sloop in van de in totaal acht brugdelen die Transverko Sloopwerken en Ballast Nedam de komende maanden verwijderen. Het naar beneden halen van de brugdelen gebeurt in sessies van twee. Rond de bouwvak worden de twee grote overspanningen over de Waal weggehaald. Aan het eind van het jaar moet het 7 miljoen euro kostende project gereed zijn.

Het eerste brugdeel van de oude Waalbrug bij Zaltbommel is vrijdag met succes naar beneden gehesen. Dit luidde de sloop in van de in totaal acht brugdelen die Transverko Sloopwerken en Ballast Nedam de komende maanden verwijderen. Het naar beneden halen van de brugdelen gebeurt in sessies van twee. Rond de bouwvak worden de twee grote overspanningen over de Waal weggehaald. Aan het eind van het jaar moet het 7 miljoen euro kostende project gereed zijn.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels